Начало Обратна връзка

Независим
Експертна помощ за Вашият бизнес
   
   
"Независим" е уеб сайт на независимият консултант Венцислав Александрийски за консултантски услуги на професионално ниво.
Възползвайте се от услугите ми за да оптимизирате Вашият бизнес. Така Вие ще отворите нови възможности пред Вашият бизнес, за част от които дори и не подозирате.
Услугите ми са предназначени за всички фирми, които желаят да развиват сериозен бизнес, от малки фирми със състав от няколко човека до големи мулти национални корпорации с хиляди служители и офиси по целият свят.
Услугите ми са предназначени за всички фирми, в рецесия с множество проблеми от различно естество които имат нужда от реорганизиране и цялостна концепция за стабилизиране
Услугите ми са предназначени за всички проспериращи фирми, които желаят да задържат темповете си на развитие и да се утвърдят.
Услугите ми са предназначени за всички утвърдени фирми с водещи позиции, които желаят да запазят лидерството си въпреки нарастващата конкуренция и динамиката на пазара.
Услугите ми са предназначени за всички частни лица и организации които се нуждаят от консултация, обучение или поддръжка в множества бизнес области и аспекти.
 
     
   
^нагоре^ Продължи>>    
     
Техномаркет продават само боклуци
Предупреждение: Внимание! Не купувайте от Техномаркет

   
   
Техномаркет са измамници които продават само боклуци.

Някои стоки може да са с някой лев по-евтини от колкото на други места, но не се лъжете по цената и не купувайте от Техномаркет защото ше съжалявате.
Боклука, който се излъжете да си купите от тях си остава за винаги за вас, колкото и дефектен да е, а те всички стоки са с проблеми, едни излизащи по-рано други по-късно.
Сервизно обслужване ще получите само за козметични дефекти и причината не е задоволяване на клиента и изпълняване ангажимент по гаранцията, а че от сервиза получават пари от производителя при обслужване на гаранционни стоки.
При истински проблем, изискващ време, подмяна на част или замяна на уреда, поддръжка ви се отказва, като за основание се използва измислено нарушение от ваша страна.

За да си спестите, време, нерви и разходи не купувайте стоки от Техномаркет!

Да са се включите в борбата с Техномаркет и другите некоректни фирми, моля рогистрирайте се в социалната мрежа за недоволни потребители Обединени Клиенти, където можете да ригистрирате проблемите си и да намерите съвети и побощ от други тора пострадали като Вас.
 
     
   
^нагоре^    
     
Направено от Венцислав Александрийски
 
 
©Всички права запазени